ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (web sites-social media)

by filiosgab_j647c827

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (web sites-social media)

by

by

 

Η VAPGROUP αντιλαμβανόμενη το παγκοσμιοποιημένο οικονομικό περιβάλλον που δρουν οι σύγχρονες επιχειρήσεις, παρέχει ένα ενιαίο σύνολο υπηρεσιών διαδικτύου που ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες και ιδιαιτερότητες των πελατών της.

Η εταιρεία μας παρέχει πανελλαδικής εμβέλειας υπηρεσίες μέσω του δικτύου των αντιπροσώπων της και είναι σε θέση, με την υποστήριξη του επιστημονικού και τεχνικού της δυναμικού, να καλύψει τις ανάγκες προβολής των επιχειρήσεων-πελατών της. Η εξειδικευμένη γνώση σχεδιασμού και πληροφορικής, μας δίνει την δυνατότητα να προτείνουμε εφαρμογές και δικτυακούς τόπους (sites) με απεριόριστες δυνατότητες μέσα από ένα πολύ εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης και ανανέωσης ακόμα και από την ίδια την επιχείρηση με την πλήρη υποστήριξή μας.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στη χρήση του διαδικτύου, των επιχειρηματικών δικτύων, αλλά και την δυνατότητα προβολής του διαδικτυακού σας προφίλ εγγυώνται την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Πιο συγκεκριμένα οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εγγυάται την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας σε γρήγορους και αξιόπιστους εξυπηρετητές (servers) που προσφέρουν ταχύτατη πρόσβαση και 24ωρη εξυπηρέτηση προς τον πελάτη.

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Η VAPGROUP διαθέτει ομάδα τεχνικών, προγραμματιστών και σχεδιαστών με στόχο την δημιουργία της ιστοσελίδας των πελατών μας. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή και υποστήριξη του διαδικτυακού σας τόπου, βασιζόμενοι σε νέες τεχνολογίες, πρωτότυπο design, υψηλή αισθητική και άριστη λειτουργικότητα. Σε κάθε έργο, βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με τον πελάτη μας, αναλύουμε τις ανάγκες του και προτείνουμε ένα σχεδιαστικό μοντέλο που ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο επιχειρηματικό προφίλ της επιχείρησης.

Καταχώρηση DomainNames

Η εταιρεία μας έχει συνάψει συμφωνίες με τους μεγαλύτερους καταχωρητές ονομάτων Internet διεθνώς και σε συνεργασία με τον πελάτη βρίσκει το ακριβές όνομα που εξυπηρετεί καλύτερα τις επιχειρηματικές ανάγκες του πελάτη μας.

Συμβουλές για την επιλογή ενός καλού ‘’domainname’’:

 Να είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομο κι εύκολο στην απομνημόνευση.

 Να μη δημιουργεί αμφιβολίες για το πώς γράφεται ακόμα κι αν κάποιος το ακούσει μόνο και δεν το δει γραμμένο.

 Προσπαθήστε να περιέχει την κύρια λέξη κλειδί με την οποία θα σας ψάχνουν στις μηχανές αναζήτησης.

 Καλό είναι να είναι περιγραφικό της ιστοσελίδας ή και να αναφέρει το διακριτικό τίτλο ή επωνυμία της επιχείρησής σας.

Διαχείριση Ιστοσελίδων και SEO (Search Engine Optimization)

Η VAPGROUP παρέχει στον πελάτη την δυνατότητα να διαχειριστεί ο ίδιος, αν το επιθυμεί, την ιστοσελίδα του μέσω των κατάλληλων εργαλείων που αναπτύσσει για τον σκοπό αυτό. Επίσης η εταιρεία μας παρέχει σε κάθε ιστοσελίδα, υπηρεσίες βελτιστοποίησης της σειράς κατάταξής της στο διαδίκτυο με στόχο την όσο το δυνατόν υψηλότερη παρουσία της στις μηχανές αναζήτησης (πχ Google) αλλά επίσης και σε εθνικά και διεθνή επιχειρηματικά ευρετήρια κλπ.

Social media

Τα Social Media (Facebook, Twitter, Youtube, Linkedin και πολλά άλλα) ή αλλιώς Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αποτελούν σήμερα τον πιο αποτελεσματικό τρόπο χτισίματος εταιρικής ταυτότητας, ενίσχυσης της αναγνωρισιμότητας, προσέγγισης καταναλωτικού κοινού και αύξησης πελατολογίου μιας επιχείρησης.
Ένα επαγγελματικό page στο Facebook, συγκεντρώνοντας έως και χιλιάδες «fans» καθημερινά, μπορεί να επικοινωνεί και να ανανεώνει όλα τα νέα, τις προσφορές, τις τιμές και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρει προσελκύοντας άμεσα, οικονομικά και ανταποδοτικά τεράστια οφέλη.

Top